Connect with us

македонија

#БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен -наградна игра на Триглав Осигурување

објавено

на

Наградната игра на Триглав, #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен, ги поддржува основните принципи и вредности за коишто компанијата се залага – градење на побезбедна иднина, преку грижа за нашата и сигурноста на нашите најблиски, водење здрав живот и грижа за нашата животна средина.

Триглав Осигурување започнува денес со наградна игра под мотото #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен. Наградната игра им нуди можност на клиентите на компанијата, кои ќе обноват или склучат некој од осигурителните пакети на Триглав, да добијат вредни награди.

Наградната игра на Триглав, #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен, ги поддржува основните принципи и вредности за коишто компанијата се залага – градење на побезбедна иднина, преку грижа за нашата и сигурноста на нашите најблиски, водење здрав живот и грижа за нашата животна средина.

За наградната игра #БидиФит #БидиЗдрав #БидиСигурен

Учество во наградната игра на Триглав ќе можат да земат сите клиенти на компанијата, кои во периодот на времетраење на наградната игра ќе склучат, или обноват полиса за еден од следните осигурителни пакети на компанијата:

  • Триглав комплет
  • Триглав комплет+
  • SOS пакет
  • Доброволно здравствено осигурување / семејно или индивидуално

Наградната игра ќе трае од 21.07.2021 година до 28.09.2021 година. Во тој период ќе бидат изведени 10 неделни извлекувања и ќе бидат доделени вкупно 10 електрични велосипеди, 10 електрични тротинети и 10 ваучери за осигурување, во вредност од по 5 000 денари.

Една од главните стратешки насоки на Триглав е фокусот на клиентите, нивните потреби, но и нивното искуство со компанијата и задоволството, што произлегува од таа соработка. Работиме на тоа да бидеме нивен партнер во животот, да им помогнеме да ја најдат најдобрата осигурителна солуција за нив и за нивните најблиски, но и да придонесуваме што повеќе кон реализација на заложбите на компанијата и на групацијата за одржливо работење. Тоа го постигнуваме спроведувајќи активности кои придонесуваат за подобра животна средина и преку поставување на систем на вредности, според кои работиме за да ги исполниме зацртаните цели. Овој пат одлучивме да ги наградиме нашите клиенти и да им понудиме можност за сигурност и за поздрав начин на живот, а со тоа и да обезбедиме позитивен импакт на животната средина. Веруваме дека ова се витални чекори во градењето на подобра и посигурна иднина за сите нас, изјави во оваа прилика Главниот извршен директор на Триглав Осигурување, г. Ѓорѓе Војновиќ.

Деталите и правила на наградната игра можете да ги најдете на triglav.mk, а до нив може директно да се пристапи овде.

Да го негуваме, заштитиме и осигуриме нашето здравје, да се грижиме за нашата животна средина.

свет46 минути ago

Блокчејн хакерите украле преку една милијарда долари во третиот квартал годинава

македонија1 час ago

Пет главни теми во фокусот на 4. Годишна конференција за е-трговија

економија3 часа ago

Алкалоид со раст на продажбата, извозот и добивката во првите девет месеци

економија3 часа ago

Цементарница УСЈЕ со поголеми приходи и помала добивка во првите девет месеци

македонија21 час ago

На агро – прехрамбениот сектор му треба нов модел на развој

банки1 ден ago

Стопанска банка-Битола наплатила отпишани побарувања, добивката за првите 9 месеци изнесува 6,2 милиони евра

коментари3 дена ago

Што се случи? Многу просто!

македонија4 дена ago

Куштрим Рамадани, генерален директор на АД МЕПСО: Енергетската состојба во земјава е алармантна – или ќе го зголемиме домашното производство на струја, или ќе плаќаме увоз по вртоглави цени

банки6 дена ago

„Промотивен депозит прогрес“на Шпаркасе банка – растечки и гарантирани каматни стапки за депозити во евра на 24 месеци

свет7 дена ago

Фабриката на Фолксваген во Волфсбург произведува најмалку возила од 1958 досега

коментари3 дена ago

Што се случи? Многу просто!

свет7 дена ago

Фабриката на Фолксваген во Волфсбург произведува најмалку возила од 1958 досега

банки6 дена ago

„Промотивен депозит прогрес“на Шпаркасе банка – растечки и гарантирани каматни стапки за депозити во евра на 24 месеци

македонија4 дена ago

Куштрим Рамадани, генерален директор на АД МЕПСО: Енергетската состојба во земјава е алармантна – или ќе го зголемиме домашното производство на струја, или ќе плаќаме увоз по вртоглави цени

банки1 ден ago

Стопанска банка-Битола наплатила отпишани побарувања, добивката за првите 9 месеци изнесува 6,2 милиони евра

македонија21 час ago

На агро – прехрамбениот сектор му треба нов модел на развој

економија3 часа ago

Цементарница УСЈЕ со поголеми приходи и помала добивка во првите девет месеци

македонија1 час ago

Пет главни теми во фокусот на 4. Годишна конференција за е-трговија

економија3 часа ago

Алкалоид со раст на продажбата, извозот и добивката во првите девет месеци

свет46 минути ago

Блокчејн хакерите украле преку една милијарда долари во третиот квартал годинава

Best CBD Oil for Pain


Best CBD Oil for Anxiety


CBD Gummies


Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil

Best CBD Oil