Connect with us

македонија

Брако испорача возило во Поморие, Грин Машинс сѐ повеќе се бараат во Бугарија и на Балканот

објавено

на

Претходно, Грин Машинс учествуваше на саем за општински комунални услуги кој се одржа во бугарскиот град Албена, кадешто беше искажан голем интерес од општинските власти за возилата за чистење на БРАКО.

Бугарскиот приморски град Поморие набави возило за чистење на градските улици од брендот Грин Машинс на БРАКО. 

Возилото беше испорачано минатата недела, а станува збор за новиот надграден модел 636 stage V, во кој е вграден најсовремениот систем за контрола на издувни гасови и е со сертификат за квалитет од германското сертификационо тело TUV.

Стручните лица од БРАКО за време на престојот во Бугарија, извршија обука на операторите за можностите кои ги пружа возилото, а кое е одлично за одржување хигиена во густо населеното Поморие, град во облик на полуостров во Црното Море, чија популација драстично расте во текот на летната туристичка сезона, кога се зголемува и потребата од одржување на јавната хигиена.

Современите и технички напредни возила за одржување на хигиената во урбани средини, Грин Машинс, се повеќе се бараат во градовите на Балканот.

Претходно, Грин Машинс учествуваше на саем за општински комунални услуги кој се одржа во бугарскиот град Албена, кадешто беше искажан голем интерес од општинските власти за возилата за чистење на БРАКО.

свет2 дена ago

Време ли е за продавање на акциите од Apple?

банки3 дена ago

Потрошувачки кредит на УНИБанка АД Скопје со одлична понуда за рефинансирање и бонус од 1.000 денари при онлајн аплицирање

македонија3 дена ago

„Алкалоид“ АД Скопје со историско достигнување во третманот на рефлуксен езофагитис и ГЕРБ – патентиран првиот Омепразол во течна форма во светот

технологии / компании6 дена ago

Кои се главните предности на генеративната вештачка интелигенција

менаџмент / маркетинг6 дена ago

Кој ќе господари со бизнисот во ниската земјина орбита: Една вселенска станица ќе се пензионира, многу нови ќе се појават

регион6 дена ago

Доаѓаат супер-богати купци на недвижнини од цел свет, сплитска агенција ќе им биде ексклузивен партнер

интервју6 дена ago

Фабрис Перушко: Кога се нафатив да го водам стечајот на Агрокор многумина ми изразуваа сочувство

интервју6 дена ago

Стефан Таневски: УАКС обезбедува сличен, ако не и ист, калибар на образование како и најдобро оценетите меѓународни бизнис школи

економија6 дена ago

Движењата на стоковите берзи обратни од оние на финансиските пазари

економија6 дена ago

Како работеа домашните инвестициски фондови: Зголемување и на вредноста и на приносите

економија6 дена ago

Како работеа домашните инвестициски фондови: Зголемување и на вредноста и на приносите

банки1 недела ago

Комерцијална банка како „Зелен поборник“ ќе пошумува и ќе едуцира

интервју6 дена ago

Стефан Таневски: УАКС обезбедува сличен, ако не и ист, калибар на образование како и најдобро оценетите меѓународни бизнис школи

свет6 дена ago

Пустината под вода

регион6 дена ago

Доаѓаат супер-богати купци на недвижнини од цел свет, сплитска агенција ќе им биде ексклузивен партнер

економија6 дена ago

Движењата на стоковите берзи обратни од оние на финансиските пазари

интервју6 дена ago

Фабрис Перушко: Кога се нафатив да го водам стечајот на Агрокор многумина ми изразуваа сочувство

технологии / компании6 дена ago

Кои се главните предности на генеративната вештачка интелигенција

свет2 дена ago

Време ли е за продавање на акциите од Apple?

менаџмент / маркетинг6 дена ago

Кој ќе господари со бизнисот во ниската земјина орбита: Една вселенска станица ќе се пензионира, многу нови ќе се појават