Connect with us

банки

Во УНИБанка довербата се вреднува: префрлете ја платата и добијте бонус од 2000 денари

објавено

на

Секој клиент кој ќе ја префрли платата во УНИБанка во период од 01.03 до 30.06.2024, ќе добие бонус од 2000 денари.

Ако од една банка очекувате партнерски однос, доверба и услуги прилагодени на Вашите потреби, тогаш дефинитивно треба да се одлучите за УНИБанка АД Скопје. Овде, секој клиент е важен.

Направете промена и префрлете ја платата во УНИБанка.

Секој клиент кој ќе ја префрли платата во УНИБанка во период од 01.03 до 30.06.2024, ќе добие бонус од 2000 денари.

Бидете дел од дигитално напредна банка, каде можете онлајн, брзо и едноставно да имате пристап до различни услуги, продукти и информации. Со користење на услугите на УНИБанка ќе добиете функционалност и флексибилност во извршувањето на сите потребни финансиски операции.

Лесно и брзо, во секое време ќе располагате со Вашите средства, единствено што треба да направите е активирање на УНИFlex пакетот, кој пак Ви овозможува комфор при користењето на банкарските услуги, а истовремено и значителна заштеда.

Ќе добиете неограничен број на денарски трансакции преку електронско и мобилно банкарство, неограничени повлекувања готовина со дебитни картички на УНИБанка на сите банкомати во земјата, како и бесплатна УНИ СМС услугa.

Во УНИБанка се цени лојалноста и може да уживате во привилегиите и многубројните поволности како пониски каматни стапки за кредитните продукти, а повисоки каматни стапки за депозитните продукти. Исто така, Ви овозможуваме кредитна и дебитна картичка без членарина, како и можност за одобрување на дозволено пречекорување до 4 месечни плати.

УНИБанка е многу повеќе од само банка, пред сè партнер и консултант на своите клиенти, поддржувач на бројни општествено одговорни проекти, лидер во воведувањето дигитални решенија и електронско банкарство, која придонесува во зголемувањето на ефикасноста и намалувањето на трошоците во работењето на своите клиенти.

Вашата доверба се наградува!

УНИБанка, Твојата Банка

Комерцијален ПР текст

банки21 час ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет23 часа ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет1 ден ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании1 ден ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион1 ден ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија1 ден ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

македонија1 ден ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

економија1 ден ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

економија1 ден ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

свет1 ден ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

свет1 ден ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

економија1 ден ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

регион1 ден ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

економија1 ден ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

технологии / компании1 ден ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

свет1 ден ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

македонија1 ден ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

македонија1 ден ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

менаџмент / маркетинг1 ден ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

банки4 дена ago

Управната зграда на УНИБанка во Скопје сама ќе произведува струја од фотоволтаична централа