Connect with us

македонија

Деловни простории на „Гранд Скопје“ – совршен избор за развој на вашата успешна бизнис приказна

објавено

на

Комплексот „Гранд Скопје“ кој се гради на премиум локација во центарот на градот, покрај тоа што нуди модерен станбен простор за урбано домување, содржи и деловни простории кои овозможуваат одлична работна средина креирана за продуктивност и раст.

Деловните содржини нудат низа поволности за идните корисници, почнувајќи од премиум локацијата и современа внатрешна организираност со концепт на агилен дизајн, па сè до примена на највисоките стандарди за квалитет.

Три типа на деловни содржини

Комплексот предвидува три типа на деловни содржини, кои поседуваат потенцијал строгиот центар на Скопје да го претворат во јадро на бизнис фелата.

Првите се дефинирани како посебен административно-деловен објект, вторите се лоцирани над шопинг галеријата која се гради во рамки на комплексот, додека третите се позиционирани во самите станбен-деловни објекти.

Посебниот административно-деловен објект е сочинет од две поединечни згради, од кои за едната инвеститор е Стопанска банка А.Д.- Скопје, која овој објект ќе го користи како свој деловен простор и истата е со висина од 11 ката. Втората, пак, наречена „Гранд Бизнис Центар“ претставува модерен канцелариски простор кој ги содржи истите карактеристики и архитектонски израз, но е со помала катност, од 8 ката.

Вториот тип деловни содржини се сместени над отворената шопинг галерија во централниот дел на комплексот која всушност претставува продолжение на шопинг-оската на Градскиот трговски центар.

Третиот тип деловни содржини, пак, позиционирани во самите станбено-деловни објекти ќе бидат сместени на пониските катови во комплексот, создавајќи можност за уживање во бројни кафе барови, ресторани и премиум продавници.

Во рамки на комплексот се предвидени и спортски содржини, како и содржини наменети за деца кои ќе креираат одлична можност за рекреација и социјализација, како за жителите на комплексот така и за неговите посетители.

Современа внатрешна организираност

Деловните простории нудат низа придобивки за идните корисници, почнувајќи од современа внатрешна организираност со концепт на агилен дизајн, па сè до примена на највисоките стандарди за квалитет во сите аспекти на изведбата.

Тие поседуваат врвни работни услови кои инспирираат иновации, поттикнуваат напредок и развој на бизнисот и се адаптираат на променливите деловни потреби кои динамичниот начин на работење ги наметнува.

Атрактивна надворешност и совршена врска со средината

Содржините наменети за бизнис цели се карактеризираат со оптимална поврзаност со околината, со впечатлива архитектура и фасада со современ израз.

Во административно- деловниот објект на вториот кат е предвидена и зелена тераса која изобилува со високо и ниско зеленило, која претставува одличен простор за социјализација на вработените.

Самата шопинг галерија, како и софистицираниот урбан парк кои ќе бидат дел од целиот комплекс „Гранд Скопје“ за вработените нудат совршен простор за релаксација која во текот на работниот ден е секогаш потребна и мотивира продуктивно работење.

Квалитетна градба и максимална функционалност

Просториите за деловна намена се проектирани согласно последните трендови во архитектурата и градежништвото, со употреба на модерни, еколошки и високо квалитетни материјали со минимален импакт на животната средина.

Функционалноста е императив во изградбата на деловните содржини кој располагаат со практично паркинг решение во подземните нивоа кое е наменето и за велосипеди и електрични превозни средства за кои е обезбедено место за полнач.

Доколку сте подготвени вашиот бизнис да го развивате на најатрактивната локација во Скопје побарајте персонализирана понуда во продажниот салон на комплексот „Гранд Скопје“ во ГТЦ на 1 кат или контактирајте го тимот задолжен за продажба на телефонските броеви: 070 355 351 и 070 233 055, како и на e-mail: info@grandskopje.mk.

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

менаџмент / маркетинг2 недели ago

Како да се водат состаноци: не мора да се долги, мачни и здодевни, може и поинаку

регион2 недели ago

Во Хрватска платите растат двојно побрзо одошто просекот на ЕУ: работодавците бараат покачувањата да се врзат со продуктивноста

свет2 недели ago

Како турнејата на Тејлор Свифт може да ја поправи економската слика на Европската унија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години