Connect with us

економија

Здружување на силите: А1 Македонија и Триглав нудат осигурување на домот со А1 Combo

објавено

на

Притоа, месечниот надомест за осигурувањето изнесува само 199 денари и ќе биде вклучен во сметката за користење на услугите од А1.

Сите А1 корисници на А1 Combo пакетот, од денеска можат да го осигураат својот дом со најдобрата понуда за комбинирано осигурување на домот и опремата за електронски комуникациски услуги, обезбедена од Триглав, достапна во салоните на А1 Македонија, соопштија денеска топ менаџерите на двете компании. 

Притоа, месечниот надомест за осигурувањето изнесува само 199 денари и ќе биде вклучен во сметката за користење на услугите од А1.

 “Особено сум горд што сме пионери на пазарот во воведувањето новитети за корисниците со што А1 Македонија прераснува во компанија каде освен дигитални решенија, корисниците имаат можност на едно место да обезбедат сеопфатни услуги за модерно и едноставно секојдневие. Со A1 Combo пакетот, покрај постојана поврзаност, неограничена комуникација и атрактивни телевизиски содржини, за прв пат корисниците можат да добијат услуга за осигурување на својот дом и и тоа по исклучително поволни услови на пазарот.” – изјави Методија Мирчев, Извршен директор на А1 Македонија.

“Соработката со А1 Македонија за Триглав Осигурување претставува вистински чекор во правец на реализирање на зацртаните стратешки насоки и можност на клиентите да им понудиме релевантни решенија едноставно и брзо. Триглав Осигурување во континуитет е прв избор на осигурување на нашиот пазар затоа што инвестираме во квалитетот на корисничкото искуство и градиме однос на доверба и партнерство со нашите клиенти и соработници. Развиваме иновативни производи и градиме екосистеми на поврзани, услужно-ориентирани решенија и асистенции. Токму затоа, во нашиот фокус е градењето стратешки партнерства со реномирани компании како А1 Македонија, сѐ со цел на клиентите да им обезбедиме врвна услуга, што одговара на нивните потреби.” – изјави Главниот извршен директор на Триглав Осигурување, Ѓорѓе Војновиќ.

Комбинираното осигурување на дом од Триглав овозможува низа поволности за безгрижно живеење. Пакетот обезбедува покритие за станбениот објект и покуќнината, како и за готовина, хартии од вредност, скапоцености, лични исправи, документи и друго. Притоа, штити од пожар, излевање на вода од инсталации и други опасности во домот, од провална кражба и разбојништво, како и одговорност кон трети лица, односно штети предизвикани кај соседите. Ова осигурување обезбедува и асистенција за домот, услуга, која што на клиентите на Триглав им нуди помош и 24-часовна поддршка, кога таа им е најмногу потребна. Асистенцијата е достапна на бесплатниот телефонски број 0800 90 550.

македонија57 минути ago

Комерцијална банка е најпосакуван работодавач во 2023 во категоријата Банкарство и финансии

економија1 час ago

Ангеловска – Бежоска: Каматната стапка ќе ја намалиме во втората половина од годинава, доколку не се остварат позначителни ризици

македонија20 часа ago

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

македонија2 дена ago

„Алкалоид“ со донација на течен „Омепразол“ ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца

банки4 дена ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет4 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

економија4 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

економија4 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

свет4 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

македонија4 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

менаџмент / маркетинг4 дена ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

свет4 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.