Connect with us

менаџмент / маркетинг

Инвестирајте во квалитет: Изберете дом во согласност со највисоките стандарди во градежништвото

објавено

на

Вашиот дом треба да биде место кое ќе ви влева сигурност и ќе ви дава чувство на стабилност, ваше гнездо каде семејството ќе се развива и ќе ги одбележува животните радости. Токму затоа пред да се одлучите која ќе биде базата на вашата иднина треба да се информирате за квалитетот на градба на вашето потенцијално живеалиште, бидејќи се работи за клучен сегмент кога е во прашање значителна долгорочна инвестиција.

Достапните податоци покажуваат дека пазарот на недвижности  изобилува со понуди за избор на живеалишта кои се пласираат по цени што варираат, во зависност од повеќе критериуми како: локацијата, годината на градба и квалитетот на изведба на објектот. Цената на недвижноста и нејзиниот надворешен изглед во никој случај не смеат да бидат пресудни при изборот на место каде ќе живеете. Покрај локацијата, квалитетот на градба на недвижностите треба, секако, да биде приоритетен критериум при изборот на вашиот иден дом, бидејќи инвестицијата во квалитет на долг рок секогаш се исплати.

Објектот „Гранд Ривер“ кој се гради во центарот на Скопје спроти хотелот „Холидеј Ин“ ги поседува сите карактеристики на квалитетен објект, кој се гради во согласност со највисоките стандарди во градежништвото.

Идните жители и деловни корисници на „Гранд Ривер“ ќе имаат можност да живеат во објект кој е изграден со примена на комбиниран конструктивен систем за поголема стабилност и сеизмичка отпорност на објектот, со што на корисниците на објектот ќе им се гарантира сигурност и безбедност. Во целиот објект ќе биде поставена инсталација на спринклер систем кој ќе обезбеди заштита за сите корисници на објектот во случај на пожар. Исто така, во објектот ќе биде поставен и специјализиран лифт за евакуација во случај на пожар. Сите лифтови кои ќе бидат ставени во употреба во објектот ќе бидат креирани за висококатници и ќе обезбедат сигурност, брзина и напредни стандарди на одржливост. 

Еден од најважните аспекти при изборот на идниот дом претставува и интимноста која тој  ја овозможува. Во објектот „Гранд Ривер“ ќе биде инсталирана висококвалитетна звучна изолација за намалување на несаканите звуци и зголемена приватност и комфор. Објектот ќе поседува термоизолирана фасада и ќе биде поставено ниско енергетско стакло со што ќе се овозможи заштеда на топлинска и електрична енергија и минимално влијание на животната средина, а со тоа и помали трошоци за греење на домот. 

Доколку се одлучите вашиот иден дом да биде во „Гранд Ривер“, бидете сигурни дека вашиот дом ќе се наоѓа на безбедно место каде има контролиран пристап, домар и обезбедување, како и  24/7 безбедносни камери и алармни системи. 

Во самиот објект ќе бидат применети и инвентивни решенија за што поголема присутност на зеленило, кое ќе обезбеди свежина и пријатна атмосфера за живеење.

економија1 ден ago

Конференцијата на ПроКредит Банка и ЕБОР „Круг на нови можности“ за поддршка на младите претприемачи и жените во бизнисот

македонија2 дена ago

Живко Мукаетов прогласен за премиум партнер на манифестацијата „Оскар на хуманоста“ на Црвен крст

економија3 дена ago

Утре се одржува конференција за млади претприемачи и жени во претприемништвото во организација на ПроКредит Банка и ЕБОР

економија1 недела ago

Преку примери претставени еколошките и одржливите стандарди на комплексот „Гранд Скопје“ на Конференцијата за комерцијални недвижности

македонија1 недела ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

економија1 недела ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија1 недела ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

македонија1 недела ago

Почна втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

македонија1 недела ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

економија1 недела ago

Гранд Скопјe PRIME SPONSOR на овогодишната Конференција за недвижности

регион1 недела ago

Бејби Лазања ќе донесе едно чудо Скандинавци во Хрватска годинава

македонија1 недела ago

Зелена иднина за секое дете

македонија1 недела ago

Како „дише“ пазарот за широка потрошувачка во Македонија

регион1 недела ago

Италијанската мафија се реформира: рекетот и убиствата не се повеќе во мода, сега е поисплатлив финансискиот криминал

македонија1 недела ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

економија1 недела ago

Македонците лани потрошиле 200 милиони евра за онлајн купување од странски е-трговци: најмногу пари потрошиле кај Wizzair и Booking, а најчесто купувале од Amazon и AliExpress

економија1 недела ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија1 недела ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

македонија1 недела ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

свет1 недела ago

Бајден ги крена царините на кинеските електрични возила на 100%