Connect with us

економија

Македонската берза ќе ја одржи својата 21-ва Годишна конференција на 23 септември во Охрид

објавено

на

„Банките во новата реалност“, „Доброто корпоративно управување“, „Енергетика – ќе има ли долга студена зима?“, се само дел од панелите што се предвидени за овогодишното издание на конференцијата.

Македонска берза соопшти дека на 23 септември, во х. Инекс Олгица, ќе ја одржи 21-вата по ред Годишна берзанска конференција.

Овие конференции веќе подолго време се заштитен знак на Берзата, со својот препознатлив имиџ, во однос на актуелноста на темите коишто се предмет на дискусија, како и во однос на компетентноста на учесниците во бројните панели и одржани презентации и говори.

„Банките во новата реалност“, „Доброто корпоративно управување“, „Енергетика – ќе има ли долга студена зима?“, се само дел од панелите што се предвидени за овогодишното издание на конференцијата. Учесници ќе бидат истакнати претставници на бизнисот, банкарството, пазарите на капитал, енергетскиот сектор, итн., од Македонија, регионот и пошироко.

Капитал, традиционално, и годинава е медиумски покровител на Годишната берзанска конференција, и ќе ве известуваме за сето она најзначајно поврзано со настанот  и интересните дискусии што се очекуваат.

Агендата за настанот е достапна на следниот линк:  https://bit.ly/21st-annual-conference

Регистрација за настанот:  https://bit.ly/21conference-registration

банки4 часа ago

Ти само орочи, заштедата сама ќе дојде! – ПроКредит со нова понуда за штедење

македонија2 дена ago

Брако ги помогна проектите на Општина Велес со еден милион денари

банки3 дена ago

Стопанска банка а.д. Битола прослави 75 години работа

банки3 дена ago

ПроКредит Банка прослави 20 години постоење на македонскиот пазар

интервју3 дена ago

Петар Ниновски: Бреинстер се позиционира како лидер на пазарот со раст од речиси 100% во последните две години

економија5 дена ago

Се возобнови Клубот на одговорни бизниси

start up1 недела ago

Шест препреки за стартапите во потрага по инвеститор

технологии / компании1 недела ago

Вештачката интелигенција носи нови промени

регион1 недела ago

ЕУ го избегна првиот куршум од Путин, но сè уште е жедна за евтин гас

македонија1 недела ago

„Вештини за успех“ на Пивара Скопје за полесно вработување на младите