Connect with us

банки

НЛБ Банка со промотивна кампања за Mastercard Business картички

објавено

на

Новите корисници имаат можност да ги добијат картичките без членарина за првата година на користење, додека постоечките корисници на Mastercard Business картички кои ќе направат најмалку 15 трансакции и ќе остварат промет поголем од 100.000 денари ќе добијат бесплатна членарина за основната картичка за следната година на користење и уникатен подарок.

НЛБ Банка започна нова промотивна кампања, во период од 16 јуни до 16 јули, наменета за сите правни лица, постоечки и нови корисници на кредитни и дебитни Mastercard Business картички.

Правните лица кои се корисници на НЛБ MasterCard Business картичките, но и оние кои во промотивниот период ќе аплицираат за нова картичка, добиваат единствена можност да ги искористат придобивките на промотивна кампања.

Имено, новите корисници имаат можност да ги добијат картичките без членарина за првата година на користење, додека постоечките корисници на Mastercard Business картички кои ќе направат најмалку 15 трансакции и ќе остварат промет поголем од 100.000 денари ќе добијат бесплатна членарина за основната картичка за следната година на користење и уникатен подарок.

Mastercard Business картичките се наменети за фирми и претпријатија кои имаат потреба од сигурен, но едноставен начин на плаќање и регулирање на службените трансакции. Картичките се на име на правното лице и можат да се користат за разни трансакции и бизнис плаќања, како што се секојдневни службени трошоци, подигнување готовина или пак деловни патувања во земјата и во странство.

Повеќе информации за Mastercard Business картичките и за промотивните понуди на НЛБ Банка можете да добиете на веб страница www.nlb.mk, или преку  во контакт-центарот на телефонскиот број 02/15 600.

Комерцијален ПР текст

свет20 часа ago

Македонката Светлана Мојсов, светски познат научник, е избрана меѓу 100-те највлијателни луѓе на планетава според магазинот Тајм

македонија22 часа ago

Комерцијална банка е најпосакуван работодавач во 2023 во категоријата Банкарство и финансии

економија22 часа ago

Ангеловска – Бежоска: Каматната стапка ќе ја намалиме во втората половина од годинава, доколку не се остварат позначителни ризици

македонија2 дена ago

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

македонија3 дена ago

„Алкалоид“ со донација на течен „Омепразол“ ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца

банки5 дена ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет5 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет5 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании5 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион5 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

свет5 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

регион5 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија5 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

економија5 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

технологии / компании5 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

економија5 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

македонија5 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

свет5 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

менаџмент / маркетинг5 дена ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

свет5 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.