Connect with us

банки

Новата веб страна на УНИБанка е прозорец кон најактуелните банкарски информации

објавено

на

Со новиот, модерен дизајн, како и одличните функционалности кои ги овозможува, новата веб страна прво има за цел да понуди достапност 24/7 и да обезбеди транспарентност до поголем број на информации, што воедно ќе ги направи сите услуги уште поблиски до потенцијалните клиенти.

УНИБанка има нова и редизајнирана веб страна, која ќе овозможи уште подобро корисничко искуство за посетителите, а доаѓа како одговор на технолошките промени кои ги носи секојдневието и има за цел да понуди поголема прегледност и да обезбеди полесен пристап до информации.

Со новиот, модерен дизајн, како и одличните функционалности кои ги овозможува, новата веб страна прво има за цел да понуди достапност 24/7 и да обезбеди транспарентност до поголем број на информации, што воедно ќе ги направи сите услуги уште поблиски до потенцијалните клиенти.

Страната има „светски“ изглед, која покрај продуктите и услугите на Банката, содржи интересни и корисни едукативни содржини за сите клиенти, но и за сите оние компании и индивидуи кои на дневна основа сакаат да се информираат за различни актуелни банкарско финансиски теми.

Истовремено овозможувајќи и на Банката на најдобар начин да може да одговори на сите барања и потреби на постоечките и новите клиенти.

Секциите за физички и правни лица од веб страната сега имаат појасен преглед, дизајнот на различните менија и подменија е почист, а разните алатки се оддалечени на само еден клик со маусот. Времето на реакција е исто така побрзо, така што корисниците отсега ќе можат да ја користат страната побрзо, односно за помалку време ќе успеат да најдат токму она што го бараат.

Онлајн аплцирањето како за физички, така и за правни лица, сега е на дофат пред секој кредитен продукт, на овој начин клиентот може да заштеди време и да аплицира во секое време, без посета во експозитура, дневните цени на злато на светските берзи можат да се следат на самата страна, и ова се само дел од новитетите кои ги нуди www.unibank.mk.

Редизајнот на страната на УНИБанка Скопје доаѓа и како одговор на зголемените маркетинг активности кои ги презема компанијата, а во тек со трендовите во дигиталната техноголија, со што очекува не само поголем интерес, туку и поголем број на корисници да ја посетуваат страната на секојдневно ниво. Банката и понатаму продолжува да го базира своето работење на потребите на луѓето, па затоа доаѓа и оваа промена, која дополнително ќе ја доближи Банката до своите клиенти.

Комерцијален ПР текст

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

менаџмент / маркетинг2 недели ago

Како да се водат состаноци: не мора да се долги, мачни и здодевни, може и поинаку

регион2 недели ago

Во Хрватска платите растат двојно побрзо одошто просекот на ЕУ: работодавците бараат покачувањата да се врзат со продуктивноста

свет2 недели ago

Како турнејата на Тејлор Свифт може да ја поправи економската слика на Европската унија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години