Connect with us

банки

Нова понуда на хипотекарен кредит од УНИБанка

објавено

на

Кредитот е со фиксна каматна стапка од 4,3% во првите 6 години и 6,3% променлива за останатиот период – за клиенти со редовни месечни приливи (плата, пензија, кирија). Нема ограничување на максималниот износ на барањето, кредитот е ослободен од трошок за проценка на имот, освен првата година, и е без провизија за предвремена отплата со сопствени средства. Вклучува и полиса за РИЗИКО осигурување на живот.

Имате многу желби и потребен ви е кредит! Хипотекарниот кредит од УНИБанка АД Скопје е одлична опција за сите физички лица кои имаат различни тековни потреби, кои сакаат да купат имот во странство, или пак да рефинансираат изложености во други банки и финансиски друштва.

Некои желби навистина заслужуваат да бидат реализирани! Бидејќи тие креираат вредни искуства што исполнуваат и носат задоволство. Со нивно исполнување инвестираме и во нашата иднина.

Тие може да се остварат со аплицирање за хипотекарниот кредит од УНИБанка кој од 13.05.2024 е со навистина поволни услови, со фиксна каматна стапка од 4,3% во првите 6 години и 6,3% променлива за останатиот период – за клиенти со редовни месечни приливи (плата, пензија, кирија). Нема ограничување на максималниот износ на барањето, кредитот е ослободен од трошок за проценка на имот, освен првата година, и е без провизија за предвремена отплата со сопствени средства. Вклучува и полиса за РИЗИКО осигурување на живот.

Кредитот може да се искористи за купување на тековни добра за кои отсекогаш сте сонувале. Можеби токму сега е време да свртите нова страница во животот, да зачекорите во нешто посериозно и да ги следите своите соништа.

Хипотекарниот кредит од УНИБанка е одлична опција за сите оние храбри индивидуи кои сакаат нешто повеќе од животот, и кои сега добиваат можност да уживаат во работите кои ги сакаат.

УНИБанка АД Скопје е ориентирана кон потребите на граѓаните, нивните лични потреби и очекувања, нудејќи производи, услуги и сервиси како би им овозможила остварување на соништата и максимални животни постигнувања, а тоа ќе биде нејзина стратегија и во иднина.

Комерцијален ПР текст

економија6 часа ago

Утре се одржува конференција за млади претприемачи и жени во претприемништвото во организација на ПроКредит Банка и ЕБОР

македонија4 дена ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

економија4 дена ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија5 дена ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

македонија5 дена ago

Почна втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

македонија6 дена ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

економија6 дена ago

Гранд Скопјe PRIME SPONSOR на овогодишната Конференција за недвижности

регион6 дена ago

Италијанската мафија се реформира: рекетот и убиствата не се повеќе во мода, сега е поисплатлив финансискиот криминал

свет6 дена ago

Бајден ги крена царините на кинеските електрични возила на 100%

регион6 дена ago

Бејби Лазања ќе донесе едно чудо Скандинавци во Хрватска годинава

регион6 дена ago

Бејби Лазања ќе донесе едно чудо Скандинавци во Хрватска годинава

македонија6 дена ago

Зелена иднина за секое дете

македонија6 дена ago

Како „дише“ пазарот за широка потрошувачка во Македонија

економија6 дена ago

Македонците лани потрошиле 200 милиони евра за онлајн купување од странски е-трговци: најмногу пари потрошиле кај Wizzair и Booking, а најчесто купувале од Amazon и AliExpress

регион6 дена ago

Италијанската мафија се реформира: рекетот и убиствата не се повеќе во мода, сега е поисплатлив финансискиот криминал

македонија6 дена ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

македонија5 дена ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

економија4 дена ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија4 дена ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

свет6 дена ago

Бајден ги крена царините на кинеските електрични возила на 100%