Connect with us

банки

Потрошувачки кредит на УНИБанка АД Скопје со одлична понуда за рефинансирање и бонус од 1.000 денари при онлајн аплицирање

објавено

на

Истовремено, сите кои ќе аплицираат за потрошувачкиот кредит од УНИБанка добиваат можност за кредитна картичка и дозволено пречекорување.

Да се добие потрошувачки кредит онлајн, без трошоци за аплицирање и без жирант, а притоа да се добие бонус од 1.000 денари, е навистина одлична поволност.

Исто така доколку правите рефинансирање од друга банка или финансиско друштво Ве ослободуваме од сите трошоци за одобрување, a со аплицирање онлајн добивате и бонус од 1000 денари.

Токму тоа го овозможува УНИБанка АД Скопје со својот потрошувачки кредит до 1.500.000 денари, кој сега е со намалена каматна стапка – фиксна за цел период и тоа од 5,3% за првите две години, и од 7,30% за останатиот период. Потрошувачкиот кредит е со вклучена полиса за ризико осигурување на живот, каде е вклучено и осигурително покритие од Ковид-19 за заштита на семејството и посигурна иднина.

Истовремено, сите кои ќе аплицираат за потрошувачкиот кредит од УНИБанка добиваат можност за кредитна картичка и дозволено пречекорување.

Со дополнителните поволности на овој производ УНИБанка АД Скопје уште еднаш го потврди својот епитет на современа Банка, која креира производи според модерните потреби и барања на клиентите.

Нема скриени трошоци, постапката е транспарента, а одговорот е за само 30 минути.

Аплицирајте онлајн, заштедете време, избегнете дополнителни трошоци и добијте бонус.

Аплицирањето можете да го направите и во експозитура, само со лична карта.

УНИБанка АД Скопје продолжува со унапредување на дигиталните услуги се со цел  поедноставување на процесите и минимизирање на трошоците за клиентите.

Комерцијален ПР текст

банки1 ден ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет2 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет2 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании2 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион2 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија2 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

македонија2 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

економија2 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

економија2 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

свет2 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

економија2 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

свет2 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

регион2 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

свет2 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

македонија2 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

технологии / компании2 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

економија2 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

менаџмент / маркетинг2 дена ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

македонија2 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

банки4 дена ago

Управната зграда на УНИБанка во Скопје сама ќе произведува струја од фотоволтаична централа