Connect with us

Правила на коментирање

македонија7 часа ago

Сеавус, ИнКом, Еконет, Групер…добија нови сопственици – кој ќе ја продолжи низата?

свет8 часа ago

Граѓаните во крв и солзи, водачите во политички профит

економија8 часа ago

Пандемијата стивна и економијата здивна

менаџмент / маркетинг8 часа ago

Рекоа за… успехот

менаџмент / маркетинг8 часа ago

Не работете додека сте на одмор. Сериозно.

свет9 часа ago

Инфлацијата се надвиснува како опасност

македонија9 часа ago

Градежниците и хотелиерите останаа најпогодени од кризата

интервју9 часа ago

Сашо Јовановски: Спојувањето ќе ја засили нашата лидерска позиција во понудата на деловен софтвер

македонија1 ден ago

Десет студентски тимови преку учество на хакатонот „Хакирај ја сивата економија во е-трговијата“ ќе креираат решенија за намалување на сивата економија

економија1 ден ago

Утре почнува хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговијата

македонија7 часа ago

Сеавус, ИнКом, Еконет, Групер…добија нови сопственици – кој ќе ја продолжи низата?

технологии / компании4 дена ago

Нова аквизиција на македонскиот ИТ пазар: Синами ја презема Еконет

македонија2 дена ago

Комерцијална банка ќе биде спонзор на ФФМ во наредните три години

економија1 ден ago

Утре почнува хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговијата

македонија1 ден ago

Десет студентски тимови преку учество на хакатонот „Хакирај ја сивата економија во е-трговијата“ ќе креираат решенија за намалување на сивата економија

интервју9 часа ago

Сашо Јовановски: Спојувањето ќе ја засили нашата лидерска позиција во понудата на деловен софтвер

свет9 часа ago

Инфлацијата се надвиснува како опасност

свет8 часа ago

Граѓаните во крв и солзи, водачите во политички профит

економија8 часа ago

Пандемијата стивна и економијата здивна

македонија9 часа ago

Градежниците и хотелиерите останаа најпогодени од кризата