Connect with us

економија

Прв FINBEE настан за финансиска едукација за млади

објавено

на

На 25.02.2023 во Скопје ќе се одржи првиот настан во организација на Инвест Поинт, за финансиска едукација за млади.

Дали сакаш да :

-си финансиски слободен?

-да знаеш како правилно да се однесуваш со парите?

-да стекнеш здрава навика за штедење/инвестирање?

Инвест Поинт го организира првиот FINBEE настан за финансиска едукација за млади:

25.02.2023, сабота

Почеток: 10 : 30 часот

Предавач: Снежана Поповска, технички аналитичар, CMT, CFTe

Локација: Netaville (Никола Тесла 9, Скопје)

Цена за рано пријавување до 22.02.2023: 1.500 денари

Награда за секој учесник

Регистрација на следниот линк: https://investpoint.mk/prijavazanastan/?fbclid=IwAR0NiaeEwkaUCwDkjFpOY9h4Ob-FAEl8a_7-iJRsH7bxubB1sJ-HxRr9I7s

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

менаџмент / маркетинг2 недели ago

Како да се водат состаноци: не мора да се долги, мачни и здодевни, може и поинаку

регион2 недели ago

Во Хрватска платите растат двојно побрзо одошто просекот на ЕУ: работодавците бараат покачувањата да се врзат со продуктивноста

свет2 недели ago

Како турнејата на Тејлор Свифт може да ја поправи економската слика на Европската унија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години