Connect with us

банки

Префрли ја платата во Комерцијална банка и добиј бонус до 3.000 денари

објавено

на

Пријатно изненадување за добредојде на секој нов член во семејството клиенти што примаат плата преку Комерцијална банка. Со префрлање плата во Комерцијална банка добиваш бонус до 3.000 денари.

Пријатно изненадување за добредојде на секој нов член во семејството клиенти што примаат плата преку Комерцијална банка. Со префрлање плата во Комерцијална банка добиваш бонус до 3.000 денари.

Оваа нова и атрактивна понуда вклучува значајни привилегии:    

Бонус за добредојде – 1.000 денари по прием на прва плата до Нова година,

Бонус после 3 примени плати на сметката – 1.000 денари,

Бонус доколку активираш нова кредитна картичка до 31.10.2023 – 1.000 денари.

Префрлањето плата во Комерцијална банка не значи само сигурен потег и топло добредојде, туку и избор на банка која те поддржува во твоите желби и потреби.

Добро е да знаеш дека кога ти треба може да располагаш и со дополнителна готовина преку дозволено пречекорување, кредитна картичка, СМАРТ кредит или ненаменски потрошувачки кредит. А, можеш и да се заштитиш од неможност за отплата на кредит со вклучено осигурување при избор на кредитот што ти треба.

Потоа, да активираш бесплатно бројни дигитални услуги – Интернет банка, мБанка, Google Pay, електронска идентификација преку OneID, Плати на пријател, кои ти штедат време и пари при извршување на секојдневните финансиски трансакции.

Или да ја користиш широката мрежа на банкомати, филијали и експозитури и дигитални киосци на Комерцијална банка. 

Да се биде дел од семејството на Комерцијална банка значи стабилност, но дефинитивно и многу привилегии.

Повеќе информации на следниот линк.

Комерцијален ПР текст

македонија2 дена ago

„Алкалоид“ со донација на течен „Омепразол“ ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца

банки4 дена ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет4 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

македонија4 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

економија4 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

економија4 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

економија4 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

економија4 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

свет4 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

менаџмент / маркетинг4 дена ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

македонија4 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

банки4 дена ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица