Connect with us

банки

ПроКредит Банка воведе нови функционалности во електронското банкарство за своите клиенти

објавено

на

Пристапот до бројни дигитални услуги во банката несомнено го олеснува работењето на бизнисите и физичките лица, а истовремено заштедува време за клиентите кои без посета на филијала имаат можност да си ги завршат своите банкарски потреби.

ПроКредит Банка, позната како пионер во дигитализација во банкарскиот сектор во Македонија, постојано ја проширува и подобрува својата палета на дигитални услуги и функционалности во електронското банкарство, прилагодувајќи ги истите кон специфичните потреби на своите клиенти.

Пристапот до бројни дигитални услуги во банката несомнено го олеснува работењето на бизнисите и физичките лица, а истовремено заштедува време за клиентите кои без посета на филијала имаат можност да си ги завршат своите банкарски потреби.

За подобрување на услугите кои ги нуди, ПроКредит воведе нови можности во својот систем на електронско банкарство со напредни функционалности кои отсега им се достапни на клиентите – физички и правни лица:

  • Зачувување на налози кои може да бидат потпишани подоцна

Оваа опција му овозможува на корисникот по внес на податоци во налогот, истиот наместо веднаш да го потпише, да го зачува и да го потпише подоцна, овозможувајќи флексибилност и подобро менаџирање на плаќањата.

  • Потпишување на повеќе налози одеднаш

Во опцијата “зачувани налози” корисникот исто така има можност да избере кои од налозите сака да ги потпише и со едно одобрување да потпише повеќе налози одеднаш, што дополнително го штеди времето на клиентите.

  • Отплата на долг на кредитни картички за правни и физички лица

Оваа функционалност им овозможува на клиентите да го подмират целосно или делумно искористениот лимит од кредитната картичка и доспеаниот долг.

  • Самостојно активирање на картички

Електронското банкарство нуди нови можности за едноставно и самостојно активирање на бизнис дебитни картички за правни лица и на кредитни картички за физички и правни лица преку електронското банкарство, без посета на банка.

На клиентите на ПроКредит банка дигитализацијата им овозможува и подобар квалитет на услугите, персонализиран пристап, како и автоматизација и висока ефикасност при користење на банкарски услуги.

Разгледајте ги новите функционалности тука.

Комерцијален ПР текст

свет2 дена ago

Време ли е за продавање на акциите од Apple?

банки3 дена ago

Потрошувачки кредит на УНИБанка АД Скопје со одлична понуда за рефинансирање и бонус од 1.000 денари при онлајн аплицирање

македонија3 дена ago

„Алкалоид“ АД Скопје со историско достигнување во третманот на рефлуксен езофагитис и ГЕРБ – патентиран првиот Омепразол во течна форма во светот

технологии / компании6 дена ago

Кои се главните предности на генеративната вештачка интелигенција

менаџмент / маркетинг6 дена ago

Кој ќе господари со бизнисот во ниската земјина орбита: Една вселенска станица ќе се пензионира, многу нови ќе се појават

регион6 дена ago

Доаѓаат супер-богати купци на недвижнини од цел свет, сплитска агенција ќе им биде ексклузивен партнер

интервју6 дена ago

Фабрис Перушко: Кога се нафатив да го водам стечајот на Агрокор многумина ми изразуваа сочувство

интервју6 дена ago

Стефан Таневски: УАКС обезбедува сличен, ако не и ист, калибар на образование како и најдобро оценетите меѓународни бизнис школи

економија6 дена ago

Движењата на стоковите берзи обратни од оние на финансиските пазари

економија6 дена ago

Како работеа домашните инвестициски фондови: Зголемување и на вредноста и на приносите

економија6 дена ago

Како работеа домашните инвестициски фондови: Зголемување и на вредноста и на приносите

интервју6 дена ago

Стефан Таневски: УАКС обезбедува сличен, ако не и ист, калибар на образование како и најдобро оценетите меѓународни бизнис школи

банки1 недела ago

Комерцијална банка како „Зелен поборник“ ќе пошумува и ќе едуцира

свет6 дена ago

Пустината под вода

регион6 дена ago

Доаѓаат супер-богати купци на недвижнини од цел свет, сплитска агенција ќе им биде ексклузивен партнер

економија6 дена ago

Движењата на стоковите берзи обратни од оние на финансиските пазари

интервју6 дена ago

Фабрис Перушко: Кога се нафатив да го водам стечајот на Агрокор многумина ми изразуваа сочувство

технологии / компании6 дена ago

Кои се главните предности на генеративната вештачка интелигенција

менаџмент / маркетинг6 дена ago

Кој ќе господари со бизнисот во ниската земјина орбита: Една вселенска станица ќе се пензионира, многу нови ќе се појават

свет2 дена ago

Време ли е за продавање на акциите од Apple?