Connect with us

банки

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

објавено

на

Во рамки на реновираната филијала клиентите ќе имаат пристап и до сите дигитални услуги во новата модерна 24/7 зона опремена со најсовремени банкомати коишто нудат можности за внесување на дневен промет, како и уплата и исплата на денари и евра. За бизнисите кои имаат поголем дневен промет истиот можат да го депонираат во кое било време во drop box сефот за дневен промет.

ПроКредит Банка ја отвори новата и модернизирана филијала во Гостивар, со што ја продолжи иницијатива за збогатување на својата мрежа, во чии рамки оваа година ќе се отворат нови локации, а некои од постоечките филијали ќе бидат реновирани и модернизирани.

Целта на иницијативата е унапредување на персонализираното искуство на клиентите и достапноста на услугите од стручните лица на банката. Ова не само што им користи на клиентите, туку придонесува и за попродуктивна и поудобна работна средина за вработените, поттикнувајќи поголема ефикасност и задоволство од работата во банката.

Реновираната филијала на ул. Браќа Гиноски бб, спроти зградата на општина Гостивар, освен нов изглед и модерен дизајн, на клиентите им нуди и нови услуги, како и тим од посветени професионалци кои се тука да споделат стручни финансиски насоки, поддршка и брза услуга за сите нивни банкарски потреби.

„Во ПроКредит Банка, пред сè им даваме приоритет на удобноста и задоволството на нашите клиенти. Модернизацијата на филијалата во Гостивар ја нагласува нашата посветеност на обезбедување беспрекорни банкарски искуства прилагодени на различните потреби на локалната заедница“, велат од банката.

Во рамки на реновираната филијала клиентите ќе имаат пристап и до сите дигитални услуги во новата модерна 24/7 зона опремена со најсовремени банкомати коишто нудат можности за внесување на дневен промет, како и уплата и исплата на денари и евра. За бизнисите кои имаат поголем дневен промет истиот можат да го депонираат во кое било време во drop box сефот за дневен промет.

Модернизираната 24/7 Зона им овозможува на клиентите во кое било време да си ги завршат своите банкарски обврски практично и ефикасно, без ограничувањата на традиционалните работни часови и без чекање ред за шалтер.

„Дигиталните иновации се дел од нашата корпоративна култура, како што е и посветеноста на унапредувањето на банкарското искуство за нашите клиенти. Воведувањето на нашата модернизирана 24/7 Зона ни помага да обезбедиме достапни, технолошки напредни решенија кои се усогласуваат со современите потреби на клиентите“, објаснуваат од ПроКредит Банка.

Од банката додаваат дека до крајот на оваа година се планирани реновирања, релокации и модернизирања на постоечките филијали, но и отворање на нови, сѐ со цел да се подобри целокупното офлајн корисничко искуство на клиентите.

Повеќе информации за функционалностите на 24/7 Зоните на ПроКредит Банка се достапни на ProCredit Bank – Зона 24/7 (pcb.mk)

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

менаџмент / маркетинг2 недели ago

Како да се водат состаноци: не мора да се долги, мачни и здодевни, може и поинаку

регион2 недели ago

Во Хрватска платите растат двојно побрзо одошто просекот на ЕУ: работодавците бараат покачувањата да се врзат со продуктивноста

свет2 недели ago

Како турнејата на Тејлор Свифт може да ја поправи економската слика на Европската унија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години