Connect with us

менаџмент / маркетинг

РЕКОА ЗА… НЕУСПЕХОТ И СТРАВОТ ОД НЕГО

СÈ ШТО ПОСАКУВАТЕ СЕ НАОЃА ОД ДРУГАТА СТРАНА НА СТРАВОТ

објавено

на

Се чини дека неуспехот е повеќе “популарен“ од успехот. Или барем ние така
претпочитаме да го перцепираме. Неуспехот се обидуваме да го избегнеме по
секоја цена, но вистината е дека нема успех без неуспех.
Тој е патот по кој мора да изодиме во исполнување на нашите соништа.

Continue Reading
економија7 дена ago

Нема да треба да се оди до Врање, Лидл ќе отвори маркети во Македонија

македонија7 дена ago

„НИКОБ“ влегува во здравствениот бизнис

банки7 дена ago

НБГ слави 180 години, а Стопанска банка – Скопје 21 година во рамки на грчката групација

економија7 дена ago

Промени во Триглав Осигурување: Војдан Јорданов назначен за нов извршен директор на местото на Словенецот Рок Пивк

економија7 дена ago

Finance Think: Хонорарните работници од повеќе сектори се најранливи во пандемијата

економија6 дена ago

Алексова, ТУК: Неповратна финансиска помош за спас на туризмот и угостителството

економија5 дена ago

Помала премија за речиси 5% или 8,5 милиони евра во 2020

банки6 дена ago

Fitch Rating повторно го потврди кредитниот рејтинг на ПроКредит Банка на “БББ-“

македонија5 дена ago

Опасниот вирус на лагите е сојузник на Ковид – 19

економија5 дена ago

Властите задоволни од ефектот на антикризните мерки, бизнисот бара уште