Connect with us

менаџмент / маркетинг

Рекоа за…продуктивноста

Луѓе и компании

објавено

на

Некогаш е потребно само некoja изјава за да ве пренасочи во друга насока и да ве мотивира да бидете попродуктивни.

Многумина сакаат да бидат продуктивни, но зголемувањето на продуктивноста не доаѓа сама од себе.
Некогаш е потребно само некoja мотивациска изјава за да ве пренасочи во друга насока. Еве неколку моќни изјави кои можат да ве мотивираат да бидете помотивирани:

Continue Reading
економија8 часа ago

Почна првиот онлајн хакатон за намалување на сивата економија во е – трговијата

македонија15 часа ago

Сеавус, ИнКом, Еконет, Групер…добија нови сопственици – кој ќе ја продолжи низата?

свет16 часа ago

Граѓаните во крв и солзи, водачите во политички профит

економија17 часа ago

Пандемијата стивна и економијата здивна

менаџмент / маркетинг17 часа ago

Рекоа за… успехот

менаџмент / маркетинг17 часа ago

Не работете додека сте на одмор. Сериозно.

свет17 часа ago

Инфлацијата се надвиснува како опасност

македонија17 часа ago

Градежниците и хотелиерите останаа најпогодени од кризата

интервју17 часа ago

Сашо Јовановски: Спојувањето ќе ја засили нашата лидерска позиција во понудата на деловен софтвер

македонија2 дена ago

Десет студентски тимови преку учество на хакатонот „Хакирај ја сивата економија во е-трговијата“ ќе креираат решенија за намалување на сивата економија

македонија15 часа ago

Сеавус, ИнКом, Еконет, Групер…добија нови сопственици – кој ќе ја продолжи низата?

технологии / компании5 дена ago

Нова аквизиција на македонскиот ИТ пазар: Синами ја презема Еконет

економија8 часа ago

Почна првиот онлајн хакатон за намалување на сивата економија во е – трговијата

македонија2 дена ago

Комерцијална банка ќе биде спонзор на ФФМ во наредните три години

економија2 дена ago

Утре почнува хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговијата

македонија2 дена ago

Десет студентски тимови преку учество на хакатонот „Хакирај ја сивата економија во е-трговијата“ ќе креираат решенија за намалување на сивата економија

интервју17 часа ago

Сашо Јовановски: Спојувањето ќе ја засили нашата лидерска позиција во понудата на деловен софтвер

свет17 часа ago

Инфлацијата се надвиснува како опасност

свет16 часа ago

Граѓаните во крв и солзи, водачите во политички профит

економија17 часа ago

Пандемијата стивна и економијата здивна