Снежана Поповска, аналитичар: Дали е време за долги позиции и купување акции?

Врз основа на фундаменталната и техничка анализа, постојат низа докази кои ја подржуваат тезата дека можеме да очекуваме нови издигнувања и ценовни врвови кај акциите до крајот на годината. Минатата недела Волстрит го имаше најлошиот ден во последните две години, после извештајот за стапката на инфлација за месец август. Берзата достигна критична точка. Берзанскиот индекс … Продолжи со читање Снежана Поповска, аналитичар: Дали е време за долги позиции и купување акции?