Connect with us

банки

Супер камати за супер брзите бизнис кредити од УНИБанка!

објавено

на

УНИБанка АД Скопје  и во иднина ќе го следи пулсот на бизнис заедницата и благодарение на неа многу деловни субјекти ќе имаат можност да го унапредат својот бизнис и да реализираат инвестиции.

Добрите бизнис планови заслужуваат брза поддршка и супер бизнис кредити какви што се кредитите на УНИБанка АД Скопје. Од големо значење за деловните корисници е ако кредитите се со поволна и атрактивна каматна стапка, без трошоци за обработка и можност за флексибилно искористување на средствата согласно потребите на бизнисот.

Супер брзиот кредит е со износ до 30.000 евра, со каматна стапка од 6.40% која е фиксна првата година,  без трошоци за обработка на барањето, како и можност за грејс период од 6 месеци.

 Не се бара заложување на имот и  рокот на доспевање е дури до 5 години. Наведените карактеристики го прават атрактивен за сите бизнис потреби.

За оние кои имаат потреба од поголем износ на средства, УНИБанка АД Скопје нуди посебен продукт до 100.000 евра, со хипотека, со атрактивна камата од само 4.90%. Истиот е со рок на отплата до 10 години и без трошоци за одобрување.  Постои можност за грејс период до 12 месеци, флексибилна намена, за инвестиции и за обртни средства.

УНИБанка АД Скопје  и во иднина ќе го следи пулсот на бизнис заедницата и благодарение на неа многу деловни субјекти ќе имаат можност да го унапредат својот бизнис и да реализираат инвестиции.

Банката има значаен придонес кон развојот на локалната економија преку поддршка на бизнисите.

Комерцијален ПР текст

македонија15 часа ago

@media: Иднината на пазарот за рекламирање

економија4 дена ago

Мукаетов за магазинот “The Region“: Нашите брендови се дел од секојдневието на луѓето

македонија4 дена ago

Универзитетот Американ Колеџ Скопје почна соработка со City College of New York од САД

банки5 дена ago

УНИБанка втора година по ред е поддржувач на најзначајната културна манифестација „Охридско лето“  

економија6 дена ago

Стимулирање на иновациите во Scalefocus: Како ги мотивираме ИТ професионалците да бидат иновативни

интервју1 недела ago

Гоце Сиваков:  Нашите клиенти веќе ги чувствуваат бенефитите од фактот дека УНИ Банка е дигитално и технолошки напредна банка!

економија1 недела ago

Стручна обука за општествена одговорност и прв „директорски појадок“ на Клубот на одговорни бизниси

економија2 недели ago

Мукаетов на насловна на престижниот романски магазин „Бизнис“: Романија е стратешки пазар за „Алкалоид“

економија2 недели ago

Почна проектот „Бизнис лидер“ – нова, иновативна платформа за вмрежување на најдобрите од македонскиот деловен свет

банки2 недели ago

Прокредит банка со нова модернизирана филијала во Кавадарци