Connect with us

банки

УНИБанка ги додели паричните награди на десет корисници на Visa картичките од играта „Купи…победи”

објавено

на

10-те награди се доделени на клиенти на Банката од Скопје, Охрид, Кавадарци, Струмица и Струга од кои три парични награди од по 60.000,00 денари, три од по 30.000,00 денари, три од по 10.000,00 денари и една парична награда од 100.000,00 денари.

На 30.11.2020 во просториите на УНИБанка беа извлечени десетте добитници на парични награди од наградната игра со Visa „Купи…победи”.

Извлекувањето беше направено во присуство на нотар, претставник на маркетинг агенцијата и директори на дирекции Банкарство за население и Картично работење на УНИБанка.

  Како потсетување, УНИБанка заедно со Visa организираа наградна игра која траеше во период од 01.09.2020 до 31.10.2020 година. Во оваа наградна игра право на учество имаа сите полнолетни граѓани , корисници на една од следните картички – Visa Classic Debit, Visa Classic и Visa Gold, издадени од УНИБанка. Условот беше да се купува онлајн или да се плати на ПОС терминал за минимум 500 денари и тоа пет пати.

10-те награди се доделени на клиенти на Банката од Скопје, Охрид, Кавадарци, Струмица и Струга од кои три парични награди од по 60.000,00 денари, три од по 30.000,00 денари, три од по 10.000,00 денари и една парична награда од 100.000,00 денари.

Јас сум многу изненадена, не очекував дека сум добитник на првата награда. Kога започна играта не помислив дека ќе освојам награда…едноставно ја користев мојата картичка. Ви благодарам!”, изјави Маја, среќната добитничка на паричната награда од 100.000,00 денари.

УНИБанка им честита на добитниците за освоените парични награди.

Continue Reading
економија2 days ago

Нето извозот од ТИРЗ зголемен за 17% лани

интервју2 days ago

Зоран Заев: Со стабилизирање на состојбата од пандемијата ефектите од нашите економски политики ќе бидат видливи

свет2 days ago

Демократијата одговара брутално кога е земена „здраво за готово“

економија2 days ago

Банкарите велат ќе биле „подарежливи“ со кредити годинава

македонија2 days ago

10-тото јубилејно издание на BIWC – Балкански интернационален вински натпревар 2021 година во Македонија

македонија2 days ago

„Алкалоид“ исплати новогодишен надомест од 25.000 денари за своите вработени и донираше 1,2 милиони евра за заедницата во 2020 година

економија2 days ago

Македонската економија на среден и долг рок (2)

свет2 days ago

Каква година ќе биде 2021 за инвеститорите

менаџмент / маркетинг2 days ago

Доаѓа ерата на “пост – менаџментот“

менаџмент / маркетинг2 days ago

Дали сте саботирани од сопствената цел за остварување поголема продажба?

интервју2 days ago

Зоран Заев: Со стабилизирање на состојбата од пандемијата ефектите од нашите економски политики ќе бидат видливи

економија5 days ago

Одобрена е првата група на кредитни барања од Ковид 3 бескаматната кредитна линија

економија4 days ago

10-тото јубилејно издание на BIWC – Балкански интернационален вински натпревар годинава ќе се одржи во Македонија

економија2 days ago

Нето извозот од ТИРЗ зголемен за 17% лани

економија3 days ago

Неби Хоџа, СКСЗМ: Да се укине данокот на добивка до 2022 година за најпогодените компании од пандемијата

здравје6 days ago

Средствата за дезинфекција од “Алкалоид” со докажано дејство против SARS-CoV-2 (COVID-19)

економија6 days ago

ССК бара финансиската помош за исплата на плата и бескаматните кредити да траат најмалку до април

свет2 days ago

Демократијата одговара брутално кога е земена „здраво за готово“

економија2 days ago

Банкарите велат ќе биле „подарежливи“ со кредити годинава

економија2 days ago

Македонската економија на среден и долг рок (2)