Connect with us

банки

Унибанка и Мастеркард со нова наградна игра

објавено

на

Со секоја направена трансакција од минимум 100 денари со Мастеркард дебитните картички издадени од банката, потрошувачите влегуваат во игра за освојување на 33 награди – лаптоп, таблет или смартфон.

Од Унибанка го испратија следново соопштение:

„УНИБанка АД Скопје, веќе има традиција да доделува вредни награди на своите клиенти. Сега, колку почесто купувате со дебитната картичка Мастеркард од УНИБанка, толку Ви се поголеми шансите да сте еден од 33- цата среќни добитници на лаптоп, таблет или смартфон!

‘Среќа е да трошиш со УНИБанка’ е името на наградната игра која не е за пропуштање и која ќе трае во период од 19 март до 25 мај годинава. Со секоја направена трансакција од минимум 100 денри со Мастеркард дебитните картички издадени од банката, добивате право да учествувате во играта и една шанса повеќе да освоите награда. Колку повеќе вакви трансакции направите, толку поголема е можноста среќата да е токму ваша!

Наградите ќе се доделуваат на два начина. Прво, по завршувањето на секоја календарска недела, врз основа на изготвена ранг листа со најголем број трансакции, ќе бидат доделени еден лаптоп, еден таблет и еден смартфон. И втор, за корисниците кои направиле најголем број трансакции на месечно ниво и тоа на дадите 29-ти април и 28-ми мај 2021, следуваат исто така еден лаптоп, еден таблет и еден смартфон.

Право на учество имаат сите полнолетни лица кои поседуваат Мастеркард дебитна картичка од УНИБанка. Правилата на наградната игра се во целост објавени на www.unibank.mk! Списокот со добитниците ќе биде објавен на веб страницата на банката и во еден дневен весник во рок од 3 работни дена од денот на извлекувањето на наградите.

Не си го губите времето и вклучете се во играта веднаш! “

Continue Reading
економија7 дена ago

Алексова, ТУК: Неповратна финансиска помош за спас на туризмот и угостителството

банки7 дена ago

Fitch Rating повторно го потврди кредитниот рејтинг на ПроКредит Банка на “БББ-“

економија6 дена ago

Помала премија за речиси 5% или 8,5 милиони евра во 2020

македонија6 дена ago

Опасниот вирус на лагите е сојузник на Ковид – 19

технологии / компании2 дена ago

ПроКредит Банка прва банка во земјата со 70% електричен возен парк

менаџмент / маркетинг6 дена ago

Управување со ликвидноста и cash gap

економија6 дена ago

Властите задоволни од ефектот на антикризните мерки, бизнисот бара уште

свет6 дена ago

Како еден град станува паметен?

lifestyle6 дена ago

Марк Кјубан: Станете експерт во тоа што го работите. Тоа ќе ви даде предност затоа што повеќето луѓе не го прават тоа.

македонија6 дена ago

Амбициозен инвестициски план: ќе бидат вложени преку 105 милиони евра во нови маркети и други содржини