Connect with us

банки

УНИБанка Скопје го додели станот од наградната игра “Со Mastercard на УНИБанка плати и стан фати!”

објавено

на

Самоил Ангеловски од Скопје е среќниот добитник  на големата наградна игра на УНИБанка АД Скопје “Со Mastercard на УНИБанка плати и стан фати!”

Самоил Ангеловски од Скопје е среќниот добитник  на големата наградна игра на УНИБанка АД Скопје “Со Mastercard на УНИБанка плати и стан фати!”

Станот е на супер атрактивна локација во Скопје на бул. Војводина и со површина од 49 м2.

Наградната игра предизвика голем интерес, поттикна голем број луѓе да извадат Mastercard картички од УНИБанка Скопје, и да ги согледаат бројните предности кои ги носат безготовинските плаќања, како во поглед на едноставноста и брзината на трансакциите, така и во поглед на сигурноста на самите плаќања со овие картички.

Добитникот беше извлечен по случаен избор со помош на компјутерска програма, а согласно претходно поставените услови за учество. 

Извлекувањето беше реализирано на 27 Септември во Бизнис Центарот на УНИБанка во Скопје, во присуство на надлежен Нотар Анита Адамческа, претставник од Маркетинг агенција КИВИ – Андреа Стојановска и претставниците од УНИБанка:  Дејан Доксимовски – Директор на Дирекција Банкарство за население и Маја Јакимовска Наскова заменик-директор на Дирекција Картично Работење, кои се погрижија сè да биде регуларно.

Право за учество во наградната игра имаа сите полнолетни физички лица – државјани на Република Северна Македонија (лица со и над 18 годишна возраст на денот на извршување на првата трансакција), кои се корисници на картичките Mastercard Debit, Mastercard Standard и Mastercard Gold издадени од УНИБанка Скопје.

Посветеност кон клиентите, имплементирањето иновации во работењето, дигитализација, поддршка за своите корисници се работи по кои и понатаму ќе биде препознаена УНИБанка Скопје. Банката и во иднина ќе иницира активности и проекти  со кои ќе ја оправда довербата на своите клиенти, потврдувајќи им дека ја избрале вистинската банка.

УНИБанка им се заблагодарува на клиентите за укажаната доверба и ветува дека и понатаму ќе прави напори да ја награди нивната лојалност, а на добитникот му честита и му посакува многу среќни моменти во новиот стан!

Комерцијален ПР текст

економија5 часа ago

Утре се одржува конференција за млади претприемачи и жени во претприемништвото во организација на ПроКредит Банка и ЕБОР

македонија4 дена ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

економија4 дена ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија5 дена ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

македонија5 дена ago

Почна втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

македонија6 дена ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

економија6 дена ago

Гранд Скопјe PRIME SPONSOR на овогодишната Конференција за недвижности

регион6 дена ago

Италијанската мафија се реформира: рекетот и убиствата не се повеќе во мода, сега е поисплатлив финансискиот криминал

свет6 дена ago

Бајден ги крена царините на кинеските електрични возила на 100%

регион6 дена ago

Бејби Лазања ќе донесе едно чудо Скандинавци во Хрватска годинава

регион6 дена ago

Бејби Лазања ќе донесе едно чудо Скандинавци во Хрватска годинава

македонија6 дена ago

Зелена иднина за секое дете

македонија6 дена ago

Како „дише“ пазарот за широка потрошувачка во Македонија

економија6 дена ago

Македонците лани потрошиле 200 милиони евра за онлајн купување од странски е-трговци: најмногу пари потрошиле кај Wizzair и Booking, а најчесто купувале од Amazon и AliExpress

регион6 дена ago

Италијанската мафија се реформира: рекетот и убиствата не се повеќе во мода, сега е поисплатлив финансискиот криминал

македонија6 дена ago

Новото електрично возило на Грин Машинс на Брако претставено во Минхен

македонија5 дена ago

30 години дански конзулат и орден Витез од прва класа на Редот на данското знаме за Живко Мукаетов

економија4 дена ago

Со АмЧам на тема: Предизвици во спроведувањето на заштита на правата на интелектуална сопственост

македонија4 дена ago

Цените на становите допрва уште ќе растат, побарувачката не стивнува, а трошоците се зголемени: заклучоци од втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

свет6 дена ago

Бајден ги крена царините на кинеските електрични возила на 100%