Connect with us

банки

УНИБанка успешно го одржа четвртиот тениски турнир „UNIBank Invitational 2024“

објавено

на

Тенискиот турнир стана традиционален спортски настан преку кој Банката негува силни врски со клиентите.

Со голема посетеност, вредни награди и одлична забава во саботата на 18-ти мај беше затворен четвртиот по ред тениски турнир, организиран од УНИБанка во соработка со тенискиот клуб Мондано АБЦ.

Преку градење релации со клиентите и вреднување на нивната лојалност, УНИБанка ја оствари целта и ја оправда укажаната доверба што и ја даваат клиентите.

Тенискиот турнир стана традиционален спортски настан преку кој Банката негува силни врски со клиентите.

Пред бројната публика настапија аматери, рекреативци, партнери, клиенти и вработени во банката. Натпреварите ги следеа и официјални судии и делегат кој се погрижи за регуларноста.

Турнирот со натпреварувачки карактер беше отворен на 13-ти мај,  а во одличната атмосфера пред  повеќе од 200 присутни клиенти се следеа финалните мечеви каде што беа доделени подароци за полуфиналистите како и главните награди – инвестициско злато.

Меѓу жените најдобар успех покажа Росана Милкова. Таа ја совлада Лидија Нануш и ја понесе првата награда – инвестициско злато од 5 гр. Банката ја награди финалистката Нануш со инвестициско злато од 2 гр.

Машкото финале беше одличен меч. Во конкуренција од 31 наптреварувач, Коча Бошку беше награден со инвестициско злато од 5 гр, кој успеа да го совлада Кристијан Карапанчевски, награден со инвестициско злато од 2 гр.

Со овие спортски денови покажавме дека Банката се грижи за своите клиенти преку дружење надвор од строгите деловни рамки, а посветеноста, врвната услуга и цврстото верување во брендот остануваат трајна определба на Банката.

Комерцијален ПР текст

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

менаџмент / маркетинг2 недели ago

Како да се водат состаноци: не мора да се долги, мачни и здодевни, може и поинаку

регион2 недели ago

Во Хрватска платите растат двојно побрзо одошто просекот на ЕУ: работодавците бараат покачувањата да се врзат со продуктивноста

свет2 недели ago

Како турнејата на Тејлор Свифт може да ја поправи економската слика на Европската унија

македонија1 недела ago

Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години ги зајакнуваме носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел

банки7 дена ago

Нова зелена бизнис кредитна линија на ПроКредит Банка и ЕБОР со поврат на средства до 10% за инвестиции во одржливи решенија

македонија5 дена ago

Донаторскиот кружок на КОНЕКТ по 5-ти пат покажа филантропија на дело: Собрани еден милион денари здружени донации за влијателни иницијативи

банки6 дена ago

ПроКредит е единствена банка во Македонија оценувана од Fitch Ratings

банки5 дена ago

Прокредит банка со нова модерна филијала во Гостивар

банки2 дена ago

Со голем настан Македонската шаховска федерација ќе одбележи еден век постоење на Светската шаховска федерација ФИДЕ

македонија5 дена ago

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години