Connect with us

банки

Филијата на ПроКредит банка во Битола преселена во нов современ простор на атрактивна локација

објавено

на

Дополнително, на новата локација клиентите имаат пристап до сите дигитални услуги на новата модерна 24/7 зона, опремена со современи банкомати, можности за внесување на дневен промет, drop box, уплата и исплата на денари и евра.

Со големо задоволство, ПрoКредит Банка го објавува отворањето на својата филијала во Битола на нова, атрактивна  локација на ул. Тодор Скаловски бр.8. Почнувајќи од 19 јуни, клиентите можат да ја посетат новата модерна филијала која нуди дополнителни можности, сместена на фреквентна локација со поглед на ул. Партизанска.

Со цел поголема достапност и персонализиран пристап до клиентите, во новата филијала ПроКредит го проширува тимот на лични банкарски советници кои нудат комплетна поддршка во процесот на носење финансиски одлуки, како за правни така и за физички лица. Дополнително, на новата локација клиентите имаат пристап до сите дигитални услуги на новата модерна 24/7 зона, опремена со современи банкомати, можности за внесување на дневен промет, drop box, уплата и исплата на денари и евра. Разбирајќи ги потребите на нашите клиенти и нивните семејства, новата филијала во 24/7 зоната вклучува и детско катче.

За повеќе информации, посетете ја веб-страница на ПроКредит банка www.pcb.mk.

ПроКредит Банка е водечка финансиска институција посветена на обезбедување одлични банкарски услуги за своите клиенти веќе 20 години. Со фокус на модернизацијата и задоволството на клиентите, ПриКредит Банка се стреми да испорача иновативни решенија и да изгради трајни односи во заедниците на кои им служи.

Комерцијален ПР текст

македонија13 минути ago

Комерцијална банка е најпосакуван работодавач во 2023 во категоријата Банкарство и финансии

економија18 минути ago

Ангеловска – Бежоска: Каматната стапка ќе ја намалиме во втората половина од годинава, доколку не се остварат позначителни ризици

македонија20 часа ago

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

македонија2 дена ago

„Алкалоид“ со донација на течен „Омепразол“ ќе го помогне лекувањето на околу 200 деца

банки4 дена ago

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

свет4 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

свет4 дена ago

Скокнаа цените на нафтата, гасот, бакарот и алуминиумот

регион4 дена ago

Марко Чадеж, Српска стопанска комора: Нашите компании ги мачи финансирањето и недостиг на кадри

економија4 дена ago

Истражување: Инфлацијата е главен фактор за финансиски стрес

македонија4 дена ago

Судбината на фабриката во Бунарџик неизвесна, но можно е и целото производство да се префрли во Македонија

економија4 дена ago

„Зелените“ кредити со годишен раст од речиси 30%

технологии / компании4 дена ago

ЕУ има амбиција да стане „квантна долина на светот“, а хрватски научници имаат голем удел во тоа

свет4 дена ago

Следната година сонцето и нас ќе нѐ стемни

македонија4 дена ago

Македонските е-трговци направиле промет од 453 милиони евра лани

менаџмент / маркетинг4 дена ago

Како да ги демотивирате вработените и избркате најдобрите

свет4 дена ago

Предлог акција за оваа недела: Orlen S.A.