Connect with us

банки

Фриленс пакет од ПроКредит прилагоден на потребите на современите професионалци

објавено

на

Како прва банка во земјата што ја препозна важноста на
фриленсерите во земјата, ПроКредит Банка нуди низа финансиски решенија и поддршка за младите луѓе кои вообичаено работат за странски пазар.

ПроКредит Банка скрои примамлива понуда наменета за фриленсери од Македонија,
специјално дизајнирана да ги задоволи уникатните потреби на современите
професионалци. Како прва банка во земјата што ја препозна важноста на
фриленсерите во земјата, ПроКредит Банка нуди низа финансиски решенија и
поддршка за младите луѓе кои вообичаено работат за странски пазар.
Фриленс пакетот обезбедува целосна поддршка на фриленсерите, кои работат
дигитално, имаат приливи од странство и најчесто немаат регулиран статус на
вработување во Македонија. Следејќи ги потребите на модерните професии
ПроКредит Банка екслузивно нуди:
• Личен банкарски советник кој ќе ве води низ банкарскиот процес и ќе ви
помогне да донесете информирани финансиски одлуки
• Кредитни понуди за станбен, инвестициски, еко и автомобилски кредит
• Трајна изјава за спуштање на приливи од странство со можност за бесплатни
приливи
• Можност за уплата и исплата на ЕВРА директно од банкомат во зоните 24/7
без провизија
ПроКредит банка нуди можност за добивање на кредит, како што е кредит за
инвестиции или станбен кредит, за клиенти кои работат за странство и имаат редовни
месечни примања. Право на аплицирање за кредит остварува секој фриленсер од
Македонија, кој има отворена сметка во ПроКредит банка и има доказ за историја на
работен ангажман со кој се потврдува континуиран прилив не пократок од шест
месеци. 
Дополнителна придобивка од пакетот е можноста за потпишување трајна изјава за
спуштање приливи од странство, што значи дека клиентот треба само еднаш да дојде
во банка и понатаму сите останати приливи автоматски се спуштаат на личната сметка.
Со тоа ПроКредит овозможува флексибилност, слобода и заштеда на време, за
разлика од досега познатата традиционална пракса за посета на банка при секој
пристигнат прилив. Право на трајна изјава има секој фриленсер што ќе приложи
договори дури и со различни клиенти, но по ист основ за извршување ист тип на
дејност.
Покрај денарската сметка, ПроКредит банка обезбедува сметки и во евра,
задоволувајќи ги потребите на своите клиенти кои претпочитаат различни валути, како
и стандардните денарски и девизни штедни влогови. Банката обезбедува
мултивалутни картички, во денари и во евра, овозможувајќи им на своите клиенти
повлекување и уплата на ЕУР на банкомати.
ПроКредит е единствена банка на пазарот која работи исклучиво преку дигитални
канали, што го олеснува секојдневниот пристап на клиентите во управување со своите
финансии.

Classification: Restricted to ProCreditGroup

Одберете банка која ве поддржува во секој чекор, за да можете безгрижно да се
фокусирате на развојот на вашата кариера.
За повеќе информации за Фриленс пакетот, посетете ја веб страницата:
https://www.pcb.mk/frilenseri.nspx
или контактирајте со личен банкарски советник за фриленсери:
Телефонски број и Viber: 070 376 960 и 070 376 962

Комерцијален ПР текст

македонија7 часа ago

Анѓушев: Нема никаква основа за ограничување на мојот влез во САД, одлуката ќе ја обжалам

македонија10 часа ago

Кочо Анѓушев се најде на „црната листа“ на САД

македонија2 дена ago

Една година стратешко партнерство на Алкалоид и СОС Детско село

банки4 дена ago

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

македонија5 дена ago

Искористете ја лимитираната можност и уживајте во убавините на сончевата јужна страна на „Гранд Ривер“!

свет5 дена ago

Активностите за спојувања и преземања на најниско ниво од 2014 година наваму

македонија5 дена ago

Од земјата на виното и ракијата, првиот македонски џин тргна во поход да го освои светот

свет5 дена ago

Придонесот на нобеловката Голдин во разбирањето на улогата на жените на пазарот на труд

економија5 дена ago

Анѓушев: Потребно е обединување на бизнисите, силни партнерства и градење кадри!

интервју5 дена ago

м-р Елеонора Згоњанин – Петровиќ: Потребен е поголем општествен поттик за јакнење на женското лидерство

интервју5 дена ago

Кристина Камчева – Стојческа: Женското лидерство во подем – тие умеат како да создадат тим од доверба

македонија5 дена ago

Од земјата на виното и ракијата, првиот македонски џин тргна во поход да го освои светот

интервју5 дена ago

м-р Елеонора Згоњанин – Петровиќ: Потребен е поголем општествен поттик за јакнење на женското лидерство

интервју5 дена ago

Јелена Спасова: Се бориме занаетчиите да го добијат заслужениот статус во македонската економија

свет5 дена ago

Придонесот на нобеловката Голдин во разбирањето на улогата на жените на пазарот на труд

интервју5 дена ago

Родовата еднаквост, инклузивностa и еднаквите можности се темели на нашата корпоративна култура

свет5 дена ago

Активностите за спојувања и преземања на најниско ниво од 2014 година наваму

македонија5 дена ago

Искористете ја лимитираната можност и уживајте во убавините на сончевата јужна страна на „Гранд Ривер“!

економија5 дена ago

Повеќе жени во тимот, повеќе профит

македонија1 недела ago

Реализирани повеќе заеднички хуманитарни активности на „Алкалоид“ и на Црвен крст на Град Скопје