Connect with us
менаџмент / маркетинг21 час ago

10 КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ КОИ МОРА ДА ГИ ВЛАДЕЕ СЕКОЈ БИЗНИСМЕН

менаџмент / маркетинг21 час ago

ДЕЛЕГИРАЊЕ – КАКО ДА СЕ РЕШИТЕ ОД СТРАВОТ НА ГУБЕЊЕ МОЌ И КОНТРОЛА?

менаџмент / маркетинг21 час ago

Дру Хјустон: Не секирајте се за неуспехот; само еднаш треба да ја погодите работава.

технологии / компании21 час ago

Пандемијата го зголеми онлајн купувањето – кој доби, кој загуби и што повеќе нема да биде исто?

економија22 часа ago

ММФ: Справувањето со здравствената криза е клучно за заштита на економијата

економија22 часа ago

Намалување на енергетската зависност од еден извор и транзиција кон чистата енергија се клучните определби за Македонија

интервју22 часа ago

Николаос Цифакис: ЕУ ќе ја изгуби политичката моќ на Балканот!

економија22 часа ago

Планирана е вкупна инвестиција од 50 милиони евра за 5 години

економија22 часа ago

Големата слика: македонската економија на среден и долг рок

свет22 часа ago

Берзите продолжуваат да растат бавно

политика1 месец ago

Наместо да се караат како да работат можеа просто – да работат!

економија4 недели ago

Цената на нов локдаун за економијата – колку понавремен, толку побезопасен

интервју1 месец ago

Филиповски: Пандемијата ја забрза дигитализацијата: двојно се зголеми бројот на клиенти што користат е – банкарство

свет1 месец ago

Ревносна хигиена, добро здравство и висока технологија

свет3 недели ago

Трамп прогласи победа, обвини за измама и најави жалба до Врховниот суд, додека гласовите се’ уште се пребројуваат

македонија1 месец ago

Не е време за штедење!

македонија2 недели ago

Заев: Ќе се продаваат Македонска пошта, Македонски железници, Колска, Еврокомпозит, ТК Прилеп…

интервју1 недела ago

Нина Ангеловска: Ковид – кризата значително ја зголеми е – трговијата, останува неизвесно дали промените ќе бидат долготрајни

регион4 недели ago

Австриската полиција побарала соработка од македонското МВР во врска со нападите во Виена

економија1 месец ago

Во годината на корона, прометот со акции поголем за 80%